Valtakunnalliset lastensuojelun perhehoidon päivät

4.11.2020 – 5.11.2020
Peurungan kylpylä, Peurungantie 85, 41340 Laukaa

IX valtakunnallisten lastensuojelun perhehoidon päivien teemana on Turvassa ja hyväksytty.

Lastensuojelun perhehoidossa jokaisen lapsen ja nuoren tulee tuntea olevansa turvassa ja hyväksytty omana itsenään. Teemaa käsitellään päivillä yhdessä lastensuojelun perhehoidon asiantuntijoiden kuten perhehoitajien, sosiaalityötekijöiden sekä muiden lastensuojelun ammattilaisten kanssa.

Päivien pääpuhujia ovat psykiatri ja psykoterapeutti Ben Furman, lastenpsykiatri, psykiatri, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen erityisasiantuntija Jukka Mäkelä sekä aivotutkija Katri Saarikivi. Päivät avaa lapsiasiavaltuutettu Elina Pekkarinen.

Päivien työpajoissa Turvassa ja hyväksytty -teemaa lähestytään perhehoidon eri osapuolten näkökulmasta. Työpajoissa käsitellään esimerkiksi turvallista vuorovaikutusta, lasten osallisuutta ja oikeuksia, perhehoidon laatukriteerejä ja tulevaisuuden perhehoitoa. Torstaiaamun avaa teemaa käsittelevä paneelikeskustelu.

Lahjoitamme jokaisesta osallistumismaksusta 3 euroa ympäristöjärjestö Luonto-Liitolle, joka toiminnallaan tukee lasten ja nuorten luonnonharrastusta sekä ympäristönsuojelua. Päivät järjestetään yhteistyössä Perhehoitoliitto ry:n kanssa.

Tutustu päivien ohjelmaan ja työpajoihin täältä.

Ilmoittaudu päiville täältä.

Haluatko näkyvyyttä päivillä? Tule näytteilleasettajaksi! Lue lisää täältä.

 

Lisätiedot:

Päivien teema ja sisältö: toiminnanjohtaja Merja Lehtiharju, puh. 040 310 1441, merja.lehtiharju(a)perhehoitoliitto.fi

Tiedotus: tiedottaja Kirsi-Marja Nurminen, puh. 040 310 1446, kirsi-marja.nurminen(a)perhehoitoliitto.fi