Nuorten Turvasataman vaikuttamistyöpaja: Rakkaus ja välittäminen lastensuojelussa

17.4.2024 – 17.4.2024
Turvasataman Discord-yhteisö
Nuorten Turvasataman vaikuttamistyöpaja: Rakkaus ja välittäminen lastensuojelussa
Aika: ke 17.4. klo 17–19
Hinta: Maksuton

Nuorille suunnatussa chat-työpajassa keskustellaan rakkaudesta ja välittämisestä lastensuojelussa. Työpajassa syntynyttä kokemustietoa käytetään anonyymisti Pesäpuu ry:n viestintä- ja vaikuttamistyössä. Osallistujat saavat 10 e lahjakortin Tokmanniin. Lämpimästi tervetuloa. 💜

Tervetuloa vaikuttamaan rakkauden ja välittämisen vahvistamiseksi lastensuojelussa!

Turvasataman Discord-yhteisössä järjestetään ke 17.4. klo 17–19 vaikuttamistyöpaja aiheella Rakkaus ja välittäminen lastensuojelussa. Työpaja on suunnattu kaikille 13–29-vuotiaille, joilla on jonkinlaista kokemusta lastensuojelusta. Keskustelemme siitä, miten rakkaus ja välittäminen näkyvät sekä kuinka niitä voitaisiin vahvistaa lastensuojelussa. Keräämme työpajassa syntyneen tiedon anonyymisti talteen laajemman vaikuttamistyön tueksi.

Selvitysten (esim. Pesäpuu 2023) ja työssämme nousseen kokemustiedon mukaan lastensuojelun piirissä olevilla nuorilla on toistuvia kokemuksia aikuisten välinpitämättömyydestä. Keräämme Rakkaus ja välittäminen -työpajassa nuorten ajatuksia, kokemuksia ja toiveita rakkaudesta ja välittämisestä lastensuojelussa.

Työpajassa syntynyttä kokemustietoa käytetään anonyymisti osana Pesäpuu ry:n vaikuttamistyötä. Ajatuksesi ovat äärimmäisen tärkeitä ja niiden pohjalta järjestömme voi tehdä viestintä- ja vaikuttamistyötä välinpitämättömyyttä vastaan ja rakkauden vahvistamiseksi! Osallistumalla saat äänesi kuuluviin ja voit vaikuttaa tähän tärkeään teemaan.

Kaikille osallistuneille on luvassa 10 euron lahjakortti Tokmanniin. Mukaan tuleminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Voit liittyä Discord-yhteisöömme ja pompata mukaan keskusteluun kun sopivalta tuntuu.

Työpajaa vetää Krista, Discordissa tutummin kride, joka työskentelee Pesäpuu ry:n kehittämispäällikkönä Nuorten Turvasatama -toiminnassa. Voit kysyä lisätietoja laittamalla Discordissa yksityisviestiä (kride_) tai sähköpostia krista.leino(at)pesapuu.fi.

Toiminnassamme pätevät turvallisemman tilan periaatteet. Olet lämpimästi tervetullut omana itsenäsi.