Muutosvoimaa!: Kohti nuorten kokemusasiantuntijuutta -koulutus

1.12.2022 – 1.12.2022
Etäyhteys

Aika: 1.12.2022 klo 9–15
Paikka: Etäyhteys
Hinta: Maksuton

Nuorten osallisuus omiin palveluihin ja palveluiden kehittämiseen on keskeinen ehto tarpeiden mukaisten ja vaikuttavien palveluiden rakentamiseksi tulevilla hyvinvointialueilla.

YEE-hankkeen viimeisessä maksuttomassa Muutosvoimaa!-koulutuspäivässä kerätään yhteen hankkeen kehittämistyön opit ja kopit. Saat tietoa mm. siitä, miten ottaa kokemuksellisuus osaksi omaa työtä ja miten parhaiten ottaa kumppaniksi tai kollegaksi kokemusasiantuntija. Päivässä pohditaan myös, miten kokemusasiantuntijatoimintaa kannattaa organisoida, jotta se tukee kaikkien hyvinvointia.

Päivässä on kouluttamassa nuoria, joilla on omakohtainen kokemus kokemusasiantuntijuudesta. Koulutuksessa tarjoamme tietoa ja työkaluja siihen, miten nuorten osallisuus ja kokemusasiantuntijuus hyvinvointialueilla eri palveluissa mahdollistetaan traumatietoisesti ja eettisesti.

Päivä rakentuu käytäntöön ja kehittämiseen pohjaaviin alustuksiin osallisuudesta ja kokemusasiantuntijuudesta sekä fasilitoidusta työskentelyosuudesta, jossa rakennetaan osallisuussuunnitelmaa käytännöistä rakenteisiin.

Muutosvoimaa!-koulutuspäivä on tarkoitettu:

  • kaikille, jotka haluavat tarjota yhdenvertaisia ja  vaikuttavia palveluita nuorille
  • johtajille, jotka rakentavat alueillaan palveluita ja pohtivat resurssien allokointia
  • ammattilaisille, jotka haluavat kehittää omaa työtään yhdessä nuorten kokemusasiantuntijoiden kanssa
  • nuorille, jotka haluavat olla mukana muutoksen tekijöinä

Tervetuloa mukaan kehittämään yhdessä kokemusasiantuntijuuden käytäntöjä!

Voit ilmoittautua koulutukseen 24.11.2022 asti täällä.


Lisätietoja koulutuksesta antaa :

Helena Inkinen, Kehittämispäällikkö, Nuorten osallisuus ja kokemusasiantuntijuus, Hankekoordinaattori, Yhdessä aikuisuuteen – Elämässä Eteenpäin (YEE), p. +35840 705 3876, helena.inkinen(at)pesapuu.fi