Kohtaamisen foorumi

12.6.2020
Pori
KLO 12–15
HINTA: MAKSUTON

TILAISUUS JÄRJESTETÄÄN ETÄNÄ ZOOM-SOVELLUKSESSA.

X-ketju-hanke järjestää ympäri Suomen Kohtaamisen foorumeita, joiden tarkoituksena on tarjota lastensuojelun sijaishuollossa kaltoinkohdelluiksi tulleille henkilöille mahdollisuus kehittää lastensuojelua ja olla vuorovaikutuksessa vertaisten kanssa. Kohtaamisen foorumit on tarkoitettu täysi-ikäisille henkilöille, jotka ovat lastensuojelussa sijoitettuna ollessaan kokeneet kaltoinkohtelua.

Kohtaamisen foorumissa puhutaan sijaishuollon kokemuksista yleisellä tasolla. Pääpaino on siinä, mitkä asiat ovat vieneet elämää eteenpäin ja auttaneet jaksamaan elämässä. Kohtaamisen foorumi perustuu siihen, että jokaisen näkemykset ansaitsevat tulla kuulluksi. X-ketju haluaa kohdata kaltoinkohtelua kokeneita henkilöitä, jotta voidaan ymmärtää, mistä on kysymys, kun puhutaan sijaishuollossa tapahtuneesta kaltoinkohtelusta.

Kokemustiedon avulla kehitetään turvallisuutta, osallisuutta ja avoimuutta vaalivaa lastensuojelutyötä. Foorumia ovat ohjaamassa kokemusasiantuntijat, traumapsykoterapeutti, psykologi ja yhteisöpedagogi.

Tutustu Kohtaamisen foorumin esitteeseen.

Ilmoittautuminen 1.6. mennessä täällä.

Kohtaamisen foorumeita järjestetään vuoden 2020 aikana myös Jyväskylässä 21.3., Oulussa 24.4. ja Lahdessa 20.11.

Lisätietoja:
Kehittämispäällikkö Johanna Barkman, 040 514 4855, johanna.barkman(a)pesapuu.fi, &
Hankesuunnittelija Marianne Ersta, 044 714 7475, marianne.ersta(a)pesapuu.fi