Isätarinat kirjoittamisklinikka

12.5.2021 – 12.5.2021
Etäyhteys
Aika: 12.5.2021 klo 17.00–20.00
Paikka: Etäyhteys

Pesäpuu ry kerää eri ikäisten lastensuojelun sijaishuollossa asuvien ja asuneiden ihmisten sekä sijaisperheiden biologisten isäkokemuksia. Kokemukset isästä tai isähahmosta voivat koskettaa esimerkiksi biologista isää, sijaisisää, setää, lastensuojelulaitoksen ohjaajaa, isän puuttumista omasta elämästä, oman lapsen isää, omaa isyyttä tai mitä tahansa muuta aiheeseen liittyvää kokemusta tai ajatusta.

Isätarinat kootaan syksyllä 2021 julkaistavaan kirjaan, joka kokoaa ensimmäistä kertaa Suomessa usean sukupolven kokemuksia sijaishuoltoon ja isyyteen liittyen samaan pakettiin.

Lisätietoja Isätarinoita-projektista voit lukea täältä.

Aina kirjoittaminen ei välttämättä lähde, vaikka haluaisi kirjoittaa, eikä tekstiä saa kulkemaan. Isätarinat kirjoittamisklinikalla voit puhua yhdessä Pesäpuun asiantuntijan, sijaishuollosta itsenäistyneen ja omaa isätarinaansa pohtineen Onnin kanssa aiheesta. Yhteinen pohdiskelu voi helpottaa aiheeseen tarttumista ja saada luovuuden kukkimaan. Onni auttaa ja miettii mielellään yhdessä mahdollisia näkökulmia, joista oman tarinaa voi kirjoittaa.

Kirjoittamiskilinakalle voit tulla koska tahansa 12.5.2021 klo 17.00–20.00 välillä. Voit tulla hakemaan motivaatiota muutamaksi minuutiksi, vaihtaa näkökulmia ja pohtia aihetta yhdessä Onnin kanssa hieman pidempään tai vaikka tulla kirjoittamaan oma tarina illan aikana.

Ilmoittaudu kirjoittamisklinikalle viimeistään 10.5.2021 mennessä täältä.

Isätarinoita kirjaa varten otetaan vastaan 21.5.2021 saakka. Oman tarinan voi lähettää täältä.

Jos kaipaat apua tai haluat muuten keskustella tarinan kirjoittamisesta, mutta tämä aika ei sovi sinulle, voit olla yhteydessä Onniin ja sopia erikseen toisen ajan.

Lisätietoja:
Onni Westulund, onni.westlund(at)pesapuu.fi, p. 045 886 3326