III Avoin asiantuntijapäivä sukulais- ja läheissijaisvanhemmuudesta

26.3.2019
TIUKULA-TALO, KOSKELANTIE 38, HELSINKI
klo 10.30–15.30

SUKULAIS- JA LÄHEISVERKOSTOSIJOITUKSET – SAMANLAISIA PULMIA, ERILAISIA RATKAISUJA

Avoin asiantuntijapäivä läheisverkostosijoitusten kysymyksistä on tarkoitettu ammattilaisten ja sukulais- ja läheissijaisvanhempien yhteiseksi keskustelufoorumiksi, jossa jaetaan kokemuksia läheisverkostosijoituksiin liittyvistä käytännöistä eri puolilla maata. Päivä on suunnattu lastensuojelun avohuollon ja sijaishuollon ammattilaisille, sukulais- ja läheissijaisvanhemmille sekä muille asiasta kiinnostuneille.

Kolmannessa avoimessa asiantuntijapäivässä Kaisa Vuolukka johdattelee sukulais- ja läheissijaisvanhemmuuteen liittyvien suhteiden äärelle. Perhehoitaja Reija Närhi nostaa esiin sukulais- ja läheissijoituksiin liittyvät tunteet.  Päivän keskeiset viestit kootaan yhteen perhehoidon kehittämis- ja vaikuttamistyöhön. Tule mukaan keskustelemaan päivän tärkeistä teemoista!

Ilmoittautuminen 15.3.2019 mennessä täältä.


Alustava ohjelma

klo 10.30 Tervetuloa asiantuntijapäivään

klo 11.00 Sosiaalityöntekijä suvun suhteiden asiantuntijana? Näkymiä väitöskirjasta, erikoissosiaalityöntekijä Kaisa Vuolukka

klo 11.30 Keskustelua ryhmissä ja yhteinen koonti

klo 12.30 Salaattilounas, kahvit

klo 13.15 Läheissijaisvanhemmuus ja tunteet, läheissijaisvanhempi Reija Närhi

klo 13.45 Keskustelua ryhmissä ja yhteinen koonti

klo 14.45 Ajankohtaista & päivän yhteenveto

klo 15.30 Päivä päättyy

 

Asiantuntijapäivän hinta on 20 € (Alv 0 %, AlvL 4 § mukaan) ja se sisältää salaattilounaan, kahvit ja tilaisuuden materiaalit. Osallistujat maksavat itse matkakulunsa. Sijaisvanhemmat voivat tiedustella kustannusten korvausta lapsen sijoittajakunnalta.

Lisätietoja antaa kehittäjäsosiaalityöntekijä Hanna Torvinen, p. 044 715 0220, hanna.torvinen@pesapuu.fi.