Mahdollistamme turvallisen osallistumisen kaikkiin tilaisuuksiimme

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme parhaamme, jotta kaikki tilaisuutemme sujuvat mahdollisimman turvallisesti. Noudatamme viranomaisten ja ministeriön ohjeita ja määräyksiä.

Tilaisuuksissamme pyrimme mahdollistamaan riittävät etäisyydet muihin koulutukseen osallistujiin tilajärjestelyin. Kasvomaskia voi halutessaan käyttää toisten ihmisten suojaamiseksi tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista. Jos käyttää kasvomaskia, on tärkeä muistaa myös ensisijaiset torjuntatoimet, kuten käsienpesu ja yskimishygienia.

Tarjoamme järjestämissämme tilaisuuksissa kertakäyttöisiä kasvomaskeja, kertakäyttökäsineitä sekä käsidesiä. Suosittelemme mahdollisuuksien mukaan käyttämään myös omia kestomaskeja, kunhan noudattaa viranomaisten ohjeita niiden puhtauden varmistamiseksi.

Toivomme kaikkien tilaisuuksiimme osallistuvien noudattavan seuraavia koronaohjeita:

  • Saavuthan koulutukseen vain terveenä. Jos saat sairauden oireita kesken koulutuksen, pyydämme että poistut koulutustilasta ja keskeytät koulutuksen.
  • Pidä turvaväliä muihin 1–2 metriä aina, kun se on mahdollista.
  • Muistakaa pestä käsiä saippualla tai desifioida käsidesillä säännöllisesti.
  • Kun käytät käsihuuhdetta, ota sitä noin ruokalusikallinen kämmeneesi, ja hiero siihen ensin sormenpäät ja peukalot. Lopuksi hiero aine kauttaaltaan käsiisi. Käsihuuhteella tulee puhdistaa kädet myös käsineiden riisumisen jälkeen. Muista, että käsihuuhde ei tehoa, jos kädet ovat silminnähden likaiset.

 

Kaikki syksyn tilaisuudet löytyvät tapahtumakalenteristamme.