Etsitään psykoterapeuttia tai psykologia X-ketju-hankkeeseen (hakua jatkettu)

Pesäpuu ry:n X-ketju-hanke hakee kahdeksi vuodeksi (2020–21) traumaterapeuttisen työn osaajaa. X-ketju-hanke toimii lastensuojelun sijaishuollossa kaltoinkohdelluiksi tulleiden ihmisten auttamiseksi. Tutustu X-ketjuun.

Traumaosaaja vastaa hankkeen terapeuttisesta sisällöstä yhteistyössä muiden tiimiläisten kanssa. Työntekijän roolina on tuoda traumaosaamista hankkeeseen, osallistua toimintojen suunnitteluun, toteutukseen ja raportointiin. Työntekijällä tulee olla terapeuttiset valmiudet vastaanottaa kohderyhmään kuuluvien henkilöiden yhteydenottoja. Etuna on työntekijän työkokemus trauma-, väkivalta- ja lastensuojelutyöstä. Myös psykoterapeuttiopiskelijat huomioidaan.

Työntekijän on mahdollista tehdä 50–100% työaikaa. Työ on tiimipohjaista kehittämistyötä toimistossa ja matkatyössä. Se sisältää sekä yksilö- että ryhmätapaamisia. Se on yksin ja yhdessä tiimin kanssa kirjoittamista, suunnittelua, ideointia ja toteuttamista. Se on kouluttamista ja valmennusta.

Työpiste on Jyväskylässä, mutta toimintamme on valtakunnallista. Pesäpuulla on toimistot myös Helsingissä ja Tampereella, mutta toiminnan sujuvuuden kannalta työntekijän on hyvä olla kiinnittynyt Jyväskylän toimistoon.

Tarjoamme innostavia työtehtäviä yhdessä eri ammattilaisten ja kokemusasiantuntijoiden parissa. Samalla liityt mukaan Pesäpuu ry:n mielenkiintoiseen lastensuojelun kehittämisyhteisöön. Työsuhteessa noudatetaan Sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta, hakemuksen yhteydessä voi esittää palkkatoivomuksen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV 21.2.2020 mennessä osoitteeseen toimisto(at)pesapuu.fi. Työ on mahdollista aloittaa aikaisintaan 2.3.2020.

Lisätietoja antavat hankkeen työntekijät Marianne Ersta (p. 044 714 7475) Johanna Barkman (p. 040 514 4855) ja toiminnanjohtaja Jari Ketola (p. 040 848 1917 ) (etunimi.sukunimi(at)pesapuu.fi).