Mukaan Salapoliisi Mäyrän musiikkivideon kuvauksiin?

Pesäpuun juhlavuoden kunniaksi Salapoliisi Mäyrä tekee laulun rakkaudesta ja unelmista. Lapsien sanoittamasta laulusta kuvataan musiikkivideo Helsingissä tiistaina 18.6. klo 11.30–14.00  yhdessä Pikku Papun Orkesterin solistin Sanniksen, Mutaveijareiden Leenan sekä muusikko ja videotuottaja Aapo Niinisen kanssa. Nyt kutsumme musiikkivideon kuvauksiin kaikkia sijaishuollossa asuvia 6–12-vuotiaita lapsia.

Salapoliiseja ei kuvata, mutta lasten apua tarvitaan musiikkivideon toteutukseen, esimerkiksi kuvaamiseen. Lapset voivat osallistua videon tuottamiseen juuri sen verran kuin itse tahtovat. Leena, Sannis ja Aapo ovat työnsä ja taitojensa puolesta turvallisia ja mukaansatempaavia aikuisia. Kuvausten lomassa Salapoliiseille on tarjolla ruokaa ja herkkuja. Pyydämme ilmoittautumiset ja erityisruokavaliot sähköpostitse susanna.kalliola@pesapuu.fi 14.6. mennessä.

Aikaisemmin Salapoliisi Mäyrä on tehnyt lasten tärkeistä ajatuksista kolme laulua ja musiikkivideota. Tänä keväänä ilmestyi viimeisin laulu, Laulu ikävästä. Kaikki musiikkivideot on tallennettu Pesäpuun YouTube-kanavalle, jotta mahdollisimman moni saisi kuulla lasten ajatuksia elämästä. Kaikki laulut kuullaan valtakunnallisessa Lasten juhlassa 31.8. Tampereella Särkänniemessä, jonne Salapoliisit ovat myös lämpimästi tervetulleita.

Lisätietoja antaa kehittämispäällikkö Susanna Kalliola, p. 044 715 0215.