Lasten laatusuositukset ja ajatuksia turvallisuudesta

Uutisarkistoon

31.1.2018 07:32

Lasten laatusuositukset perhehoitoon on saanut uuden ulkoasun. Laatusuosituksissa lapset ottavat kantaa siihen, millainen on hyvä sijaisperhe. Laatusuositukset on tuotettu yhdessä 6–10-vuotiaiden Salapoliisien kanssa Pesäpuun ja Espoon kaupungin perhehoidon yhteistyönä. Voit ladata laatusuositukset tästä.

Uusi esite Turvallisen perhehoidon teeseistä

Salapoliisit läheisineen tekivät "Turvallisen perhehoidon teesit" Turussa syksyllä 2017. Lapset pohtivat, mitä turvallisuus tarkoittaa ja miten aikuinen voi auttaa lasta, kun pelottaa. On tärkeää, että jokainen lapsi saa olla turvassa eikä kenenkään tarvitse pelätä. Tutustu tarkemmin turvallisuuden teeseihin.

Copyright 2010 Pesäpuu ry | Toteutus: Anders Inno, layout: Grafiro, kuvitus: Lahja Kallinen

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tämä sivusto on suunniteltu toimimaan moderneilla, web-standardeja tukevilla selaimilla.
Ole hyvä ja päivitä selaimesi uuteen tietoturvallisempaan versioon tai vaihda toiseen selaimeen:

Firefox Chrome Opera Safari IE8

Miksi päivittää? (englanniksi)

Jatka kaikesta huolimatta