”Hetkinen, mistä te puhutte, kun puhutte perheestä?”

Uutisarkistoon

16.11.2017 16:30

"Käytännössä kysymme siis, minkä asioiden pitäisi muuttua, että sijoituksia ei katkeaisi ennakoimattomasti, että toisiaan seuraavat useat sijoitukset vähenisivät ja että lasten elämässä olisi pysyvyyttä ja turvaa? Miten kunkin tulisi toimia, jotta lapsi ja hänen perheensä saisivat kaiken tarvitsemansa avun ja tuen sijoituksen aikana, mutta myös jälleenyhdistämisen edellytyksiä arvioitaessa ja lapsen kotiutuessa? Ja miten lapsen ympärillä olevat ihmiset voisivat omista tunteistaan ja kokemuksistaan huolimatta toimia niin, ettei lapsi jää roikkumaan kahden perheen väliin, vaan saa säilyttää kaikki tärkeiksi kokemansa perhesuhteet, ne ’munperheet’?"

Lue lisää Pesäpuun havinaa -blogista...

Copyright 2010 Pesäpuu ry | Toteutus: Anders Inno, layout: Grafiro, kuvitus: Lahja Kallinen

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tämä sivusto on suunniteltu toimimaan moderneilla, web-standardeja tukevilla selaimilla.
Ole hyvä ja päivitä selaimesi uuteen tietoturvallisempaan versioon tai vaihda toiseen selaimeen:

Firefox Chrome Opera Safari IE8

Miksi päivittää? (englanniksi)

Jatka kaikesta huolimatta