Pesäpuun aamukahvit joulukuussa

Uutisarkistoon

25.10.2017 11:57

Pesäpuun suositut kaikille avoimet aamukahvit jatkuvat syksyllä 2017. Aamukahvit liittyvät Pesäpuun vuoden 2017 teemaan Yhdessä, jolla mekin juhlistamme Suomen itsenäisyyden satavuotista taivalta.

 

1.12.2017 klo 9.00–10.30, Jyväskylän ja Helsingin toimistoissa

Jyväskylän aamukahveilla teemana on Lapsi aikuisen arjessa ja mielessä. Alustajaksi tulee tutkijatohtori Antti Malinen. Hän johdattaa meidät aiheeseen lastensuojelun menneisyystutkimuksen ja kirjansa  "Jälleenrakentajien Lapset – Sotienjälkeinen Suomi lapsen silmin" avulla.

Helsingin toimiston teema on Miten sanoittaa lastensuojelua? Lastensuojelu sosiaalisessa mediassa. Alustajavieraaksi saapuu Vantaan lastensuojelun työntekijät Tuuli Kotisaari ja Hanna Holmberg. Vantaan lastensuojelu sai Instagram-tilistään kunnallisen lastensuojeluteko -kunniamaininnnan tänä vuonna. Lämpimästi tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan siitä, miten lastensuojelua voidaan avata sosiaalisessa mediassa laajalle yleisölle!

Aamukahveille voit ilmoittautua osoitteeseen toimisto@pesapuu.fi. Kerro mihin aamukahvitilaisuuteen osallistut ja mahdolliset ruoka-aineallergiasi.

 

 

 

Teema: Mitä opimme, miten yhdessä eteenpäin?, alustajat: tarkentuu myöhemmin

 

 

Aamukahvit järjestetään Helsingin ja Jyväskylän toimistoissamme, klo 9.00–10.30. Aamukahveille voit ilmoittautua osoitteeseen toimisto@pesapuu.fi. Kerro kumpaan aamukahvitilaisuuteen osallistut ja mahdolliset ruoka-aineallergiasi.Teema: Mitä opimme, miten yhdessä eteenpäin?, alustajat: tarkentuu myöhemmin

 

 

Aamukahvit järjestetään Helsingin ja Jyväskylän toimistoissamme, klo 9.00–10.30. Aamukahveille voit ilmoittautua osoitteeseen toimisto@pesapuu.fi. Kerro kumpaan aamukahvitilaisuuteen osallistut ja mahdolliset ruoka-aineallergiasi.

Copyright 2010 Pesäpuu ry | Toteutus: Anders Inno, layout: Grafiro, kuvitus: Lahja Kallinen

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tämä sivusto on suunniteltu toimimaan moderneilla, web-standardeja tukevilla selaimilla.
Ole hyvä ja päivitä selaimesi uuteen tietoturvallisempaan versioon tai vaihda toiseen selaimeen:

Firefox Chrome Opera Safari IE8

Miksi päivittää? (englanniksi)

Jatka kaikesta huolimatta