Älyä tunteet – ajattelun apukäsi lasten kanssa työskentelyyn

Uutisarkistoon

24.8.2017 10:35

15.11.2017 klo 9-15, Tampere (Juvenes, Attila-Sali, Yliopistonkatu 38)

Älyä tunteet -materiaali on tarkoitettu keskusteluvälineeksi kaikille lapsille ja nuorille. Se auttaa lasta työstämään arjessa kohdattuja vaikeita ajatuksia ja vahvoja tunteita. Norjassa kehitetty kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan perustuva menetelmä on saanut hyvän vastaanoton niin lapsilta kuin aikuisiltakin. Innovatiivinen materiaali soveltuu monialaiseen käyttöön sekä ohjattuun oma-apu -työskentelyyn lapsille. 

Koulutuksessa perehdytään lasten ja lapsiryhmien kanssa työskentelyyn Älyä tunteet -materiaalin avulla. Lisäksi tutustutaan menetelmän kognitiiviseen viitekehykseen ja työskentelyssä huomioitaviin asioihin. Koulutusmenetelminä käytetään lyhyitä alustuksia, käytännön harjoituksia sekä lyhytelokuvia. Koulutus on tarkoitettu sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisille, sijaisvanhemmille, sekä opetustoimen ja oppilashuollon henkilöstölle. Hinta: 190 euroa. Koulutusmateriaali (Apukäsi-laatikko, 35 €) sisältyy koulutuksen hintaan.

Katso tarkemmat tiedot koulutuksesta ja ilmoittaudu mukaan 12.10.2017 mennessä.

 

Lisätiedot: Christine Välivaara, puh. 040 7755700, christine.valivaara(at)pesapuu.fi ja Hanna-Leena Niemelä, puh. 041 435 6345, hanna-leena.niemela@pesapuu.fi

Lisätietoja keskusteluvälineestä tässä esitteessä sekä lyhytelokuvissa

Pelko & Punaiset ja Vihreät ajatukset
Tykkää vai ei tykkää
Epäonnistua ja yrittää uudelleen

Copyright 2010 Pesäpuu ry | Toteutus: Anders Inno, layout: Grafiro, kuvitus: Lahja Kallinen

Käytössäsi on vanhentunut selain. Tämä sivusto on suunniteltu toimimaan moderneilla, web-standardeja tukevilla selaimilla.
Ole hyvä ja päivitä selaimesi uuteen tietoturvallisempaan versioon tai vaihda toiseen selaimeen:

Firefox Chrome Opera Safari IE8

Miksi päivittää? (englanniksi)

Jatka kaikesta huolimatta